Rhiant verlengd maatregelen tot 1 juni

18 mei 2020

Rhiant verlengd haar maatregelen om het coronavirus onder controle te houden tot in ieder geval 1 juni. Dit betekent dat het kantoor gesloten blijft en alle maatregelen en het tijdelijk aangepaste verhuurproces geldig blijven tot in ieder geval 1 juni.

Stap voor stap
Twee weken geleden kregen we goed nieuws van het kabinet. De maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, leken te werken. Er worden minder mensen met het coronavirus opgenomen en de druk op de Intensive Cares neemt af. Het kabinet heeft daarom besloten om de maatregelen te versoepelen. Vanaf vorige week mochten kinderen weer naar school en contactberoepen zoals kappers weer aan de slag. Ook kondigde premier Mark Rutte aan dat Nederland, indien de resultaten positief blijven, stap voor stap verder open zal gaan.

Maatregelen tot 1 juni
Goed nieuws dus! Alleen betekent het versoepelen van de maatregelen niet dat we gelijk weer terug kunnen gaan naar hoe het was. Rhiant heeft daarom besloten om voorlopig haar deuren nog gesloten te houden. We zouden u graag weer verwelkomen op ons kantoor, maar uw veiligheid en gezondheid en dat van onze medewerkers gaat voor. Daarnaast werken, in navolging van de maatregelen van de overheid, veel van onze medewerkers nog steeds vanuit huis. Natuurlijk staan we nog altijd voor u klaar en proberen wij u in deze tijd zo goed mogelijk te helpen.

We begrijpen dat deze situatie erg vervelend is. Maar we hebben in de afgelopen weken wel kunnen zien, dat als we ons aan de maatregelen houden, we het coronavirus onder controle kunnen krijgen. De maatregelen van Rhiant kunt u hier terugvinden. Het tijdelijke verhuurproces vindt u hier terug.

 

Reageer op dit nieuwsbericht