Een nieuwe look voor het Banckertplein – keuzes buitenruimtes en kleurkeuzes

01 september 2020

Deze week ontvangen alle bewoners van het Banckertplein een brief met informatie over de werkzaamheden die nog in 2020 zullen plaatsvinden. Dit zijn werkzaamheden voor de brandveiligheid in de nieuwbouw (het torentje) en de buitenruimtes van de complexen. Voor beiden projecten hebben we de hulp van onze huurders gevraagd. We willen graag samen met hen kiezen voor de nieuwe look en uitstraling van het Banckertplein. Helpt u ons als bewoner van het Banckertplein ook mee?

Welke kleur kiest u?
Bewoners van de nieuwbouw aan het Banckertplein (het torentje) mogen dit jaar, net als de oudbouw vorig jaar, een kleur voor het woongebouw kiezen. Weet u al welke kleur u kiest?

Bij het publicatiebord kunt u de kleuren in het groot bekijken. Maar hier op de website kunt u ook de tekeningen vinden.

Klik op de afbeelding om de kleuren te bekijken.
Heeft u een kleur gekozen? Lever dan uw antwoordstrook die u bij uw brief heeft ontvangen in voor 17 september bij de brievenbus in de entrees.

Hoe wilt u de buitenruimtes indelen?
Ook de buitenruimtes worden dit jaar nog aangepakt. Samen met onze bewoners willen we een nieuwe look, indeling en uitstraling kiezen voor de buitenruimtes op het Banckertplein. Bewoners kunnen uit drie ontwerpen kiezen waarin wordt aangegeven waar fietsen worden gestald, waar de ontmoetingsplekken zullen zijn en waar er gespeeld kan worden. Weet u al voor welk ontwerp u kiest?

Bij de publicatieborden beneden staan de ontwerpen in het groot zodat u het goed kunt bekijken. Ook kunt u ze terugvinden op deze website.

Klik op de afbeelding om de ontwerpen te bekijken.
Heeft u een ontwerp gekozen? Geef dan uw keuze door voor 17 september via de antwoordstrook en lever hem in bij de brievenbus in de entrees.
 

Meedenken?
Na de keuze voor de ontwerpen van de buitenruimtes, willen we graag nog met een groep bewoners en kinderen het verdere ontwerp uitwerken. Dit zal in samenspraak zijn met het ontwerpbureau. U kunt hierbij bijvoorbeeld meedenken over de exacte plek van zitbankjes, verlichting, fiets parkeren en keuze van materialen. Met de kinderen willen wij graag een invulling bedenken voor de speelplaatsjes. Wilt u als bewoner van het Banckertplein meedenken? Vergeet dit dan niet op te geven op uw antwoordstrook.

Alvast bedankt voor uw hulp! Op naar een nieuwe uitstraling voor het Banckertplein!

Reageer op dit nieuwsbericht